Kessels Home Textiles

Retourneren

Is het artikel toch niet helemaal zoals je verwacht had? Geen probleem. Je kunt het artikel binnen 14 dagen na ontvangst naar ons retour sturen.

Hieronder vind je antwoorden op de meest gestelde vragen over retourneren. Staat je vraag er niet tussen? Neem dan contact op met onze customer service: contact@kesselshometextiles.nl

Mag ik mijn bestelling retourneren?
Ja, dat mag. Als je het artikel binnen 14 dagen na ontvangst retour stuurt, storten wij het bedrag terug op jouw rekening. Het artikel moet wel aan een paar voorwaarden voldoen:

Hoe stuur ik mijn artikel retour?
Je kunt je artikel binnen 14 dagen nadat je het ontvangen hebt retour sturen. Kosten voor het retourneren zijn voor eigen rekening.

Meld je retour aan per email: contact@kesselshometextiles.nl o.v.v.  retouren + ordernummer.

Geef duidelijk aan welk(e) artikel(en) je retour wilt sturen, graag met de reden, zodat wij hiervan kunnen leren. 

Zorg ervoor dat je je adres, ordernummer én bankrekeningnummer duidelijk vermeld. 

Binnen 5 werkdagen na ontvangst van je retour, storten wij het bedrag terug op je rekening


Wat is het retouradres?
Het retouradres is 

ISENG – Kessels Home Textiles BV

(o.v.v. retouren)
Amsterdamsestraatweg 45-D
1411 AX Naarden

Krijg ik ook mijn geld terug bij een Sale artikel?
Ja, ook dan krijg je gewoon je geld terug.

Hoe lang duurt het voordat ik mijn geld teruggestort krijg?
Dit duurt maximaal 14 dagen, na ontvangst van je retour. Je krijgt het bedrag teruggestort op de rekening waarmee je ook betaald hebt. 

Kan ik een artikel ook ruilen?
Het is helaas niet mogelijk een artikel te ruilen. Wil je graag een nieuw artikel? Dan kun je een nieuwe bestelling plaatsen in de webshop.

Retourneren vanwege herroepingsrecht, kan dat?
Ja, dat kan. Je hebt een wettelijke bedenktermijn van 14 dagen, waarbij je het recht hebt de bestelling terug te sturen zonder opgave van redenen. Meld je retour aan via email: contact@kesselshometextiles.nl o.v.v.retouren.

Na het aanmelden van je retour heb je nog 14 dagen de tijd om het artikel op te sturen.

Wat als ik producten heb die versleten en daarom onbruikbaar zijn? 

Iedereen is wel bezig met het minder belasten van het milieu. We leven steeds meer in een circulaire omgeving. Daarom is het jammer wanneer textiel weggegooid wordt. Hoe mooi is het wanneer textiel verzameld kan worden om gerecyceld te worden ? Daarom vragen wij het versleten iSeng bed- of badtextiel niet weg te gooien maar het door ons in te laten nemen.
Dat kan door even een mail te sturen naar ons mailadres contact@iseng.nl. Wij zullen dan overleggen hoe wij het artikel innemen.